Четврта фестивалска вечер на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

На четвртата фестивалска вечер на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ беше изведена претставата „Љубовници“ на Народниот театар „Славија“ од Белград, Србија.