Санација на оштетените асфалтни површини

Општина Крива Паланка изврши санација на оштетените асфалтни површини и поставување на нов асфалт на улицата „Свети Јоаким Осоговски“ и  на дел од улицата „Јоаким Крчовски“. Вкупно беа санирано околу 300 м2 оштетен коловоз. Согласно предвидената динамка и времнските услови во текот на наредната недела планирано е санација на уште неколку локации на територијата на Општина Крива Паланка. Изведувач на градежните работи е градежната фирма „Лабино-Трејд“ од Гостивар.