Покана за промоција на книгата „Кривопаланечко во борба со ерозијата во 20-от век“

ЛУ Градски музеј и ЗГ Регионална Агенција за Развој – Крива Паланка Ве покануваат на промоцијата на книгата „КРИВОПАЛАНЕЧКО ВО БОРБА СО ЕРОЗИЈАТА  во 20-от век“ на дипл. инж. Љубомир Стојнев.

Промоцијата ќе се одржи на 10.05. 2014 г. (сабота) во ЛУ Градски музеј со почеток во 11 часот.