Учениците од трето одделение во посета кај градоначалникот Алексовски

По повод Велигденските празници, учениците од  3-2 одделение од ООУ Јоаким Крчовски со  наставничката Јагода Ангеловска беа во посета кај градоначалникот Арсенчо Алексовски. Во рамки на посетата учениците му подарија на Градоначалникот вапцани јајца кои сами ги изработуваат како дел од школските активности.