Изложбата на карикатури „Невестинско поклонение“ гостува во Свети Николе

На 10 април во Домот на култура „Крсте Петков – Мисирков“ во Свети Николе беше отворена изложбата на карикатури од Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение 2013“. На отварањето присуствуваше директорот на ЛУ „Градски музеј“ од Крива Паланка г. Драган Величковски како и идејниот творец на манифестацијата „Невестинско поклонение“ г.Стојанче Величковски.