Поклонение на Свети Теодор Тирон

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Почитувани сограѓани,

По повод претстојниот христијански празник „Св. Теодор Тирон“, Општина Крива Паланка, МЗ с.Конопница и НУ Центар за Култура во соработка со МПЦ, ја организираат манифестација „Поклонение на Св.Теодор Тирон“. Манифестацијата ќе се одржи на 9.03.2014 (недела) од 13 часот во дворот на црквата Св.Теодор Тирон во с.Конопница.