Отворена изложбата на фотографии „Душа“

Во саботата, 1-ви март, во Уметничката галерија на Градскиот музеј на Крива Паланка, отворена е втората по ред меѓународна изложба од натпреварувачки карактер Душа/Soul 2014. Од вкупно пристигнатите 5092 фотографии од 512 автори од 70 земји, изложени се најдобрите 50 кои воедно се и наградени од најголемите светски фотографски огранизации FIAP, IAAP, UPI и ISF.

Изложбата ќе биде отворена за посета секој работен ден од 08.00 до 16.00ч.