Положено свежо цвеќе пред бистата на Миле Крстевски

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Делегација на Општина Крива Паланка, предводена од градоначалникот Арсенчо Алексовски, денеска положи свежо цвеќе пред спомен бистата на дипломатот Миле Крстевски, на десет годишнината од неговото трагично загинување во близина на градот Мостар – Р. Босна и Херцеговина.


Свежо цвеќе беше положено и од страна на роднините на дипломатот Крстевски.