Покана за промоција на печатените материјали од проектот „Културно наследство на нашите предци – духовен столб на нашата заедничка иднина“

Во среда на 26 февруари со почеток во 12.30 часот во просториите на ЛУ Градски музеј во Крива Паланка ќе бидат промовирани печатените материјали од проектот „Културно наследство на нашите предци – духовен столб на нашата заедничка иднина“.

Изданијата ќе бидат промовирани од проф.д-р. Љупчо С.Ристевски.