Промовиран Отчетот на градоначалникот Арсенчо Алексовски

Во петок 07.02.2014 во НУ Центар за култура беше промовиран Отчетот на градоначалникот Арсенчо Алексовски. Во Отчетот е опфатено сработеното во општина Крива Паланка во периодот од март 2013 до февруари 2014.