Писмо со благодарност од амбасадорот на САД, г.Пол Волерс

Градоначалникот на општина Крива Паланка, г.Арсенчо Алексовски прими писмо со благодарност од амбасадорот на САД во Р.Македонија, г. Пол Волерс. Во писмото амбасадорот Волерс го изразува своето задоволство од неодамнешната посета на општина Крива Паланка, како и задоволството од посетата на Градскиот Музеј и манастирот Свети Јоаким Осоговски.