Покана за промоција на Отчетот на градоначалникот Арсенчо Алексовски


Почитувани граѓани,

Ве покануваме на ден 07.02.2014 година (петок) во НУ Центар за култура Крива Паланка со почеток во 19.30 часот да присуствувате на промоцијата на ОТЧЕТОТ на градоначалникот на Општина Крива Паланка, г-дин Арсенчо Алексовски.

Отчетот го опфаќа сработеното во општина Крива Паланка од март 2013 до февруари 2014.