Марија Спасовска ќе ги брани боите на репрезентацијата на Европското првенство во карате

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />


Од 07 до 09
февруари 2014 година во Лисабон, Португалија, ќе се одржи Европското првенство во карате на кое ќе настапи и нашата каратистка Марија Спасовска од Карате Клубот „Шампион“ од Крива Паланка. Марија ќе ги брани боите на државната репрезентација во карате, а ќе настапи во категорија кадетки +54кг.

Градоначалникот Арсенчо Алексовски и посакува успешен настап, добри борби и добар пласман!