Награда за првото новороденче во Крива Паланка

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Денеска во просториите на општина Крива Паланка, градоначалникот Арсенчо Алексовски му додели штедна книшка со симболична сума на семејството Ангеловски за првото новороденче во 2014 година. Божица Ангеловска се роди на 05.01.2014 година со тежина од 3 килограми и 300 грама и должина од 53 см.

Божица е второ дете во семејството на Мица Јанчевска Ангеловска и Александар Ангеловски кои покрај Божица го имаат и синчето Давор.