Награди за најубаво украсен дом и најубаво украсен деловен објект

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> По повод акцијата за доделување на награди за најубаво новогодишно украсен дом и најубаво новогодишно украсен деловен објект, дуќан, организирана од страна на општина Крива Паланка, Комисијата формирана од страна на Градоначалникот изврши избор на најдобрите и тоа:

За најубаво новогодишен украсен дом е избран домот на семејството Тасевски, на улица „8-ми Октомври“ бр.бб, Крива Паланка.

Најубаво новогодишен украсен деловен објект е објектот на ДООЕЛ „ПАРК ГИНОВЦИ“, пицерија „АКВАРИУМ“ лоциран на ул. Свети Јоаким Осоговски бр.142 во Крива Паланка.