Покана за театарска претстава „Рањени орао“

Во рамки на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013“, вечерва со почеток во 18 часот во НУ Центар за култура, граѓаните ќе имаат можност да ја проследат театарската претстава „Рањени орао“ во изведба на драмското студио „Прокупље“ од Р.Србија. Влезот е слободен.