Саниран оштетениот коловоз на улицата „Гоце Делчев“

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> Изминатиот викенд Општина Крива Паланка заврши дел од реконструкцијата на оштетената асфалтна површина на улицата „Гоце Делчев“ каде беа заменети и вградени околу 400 м2 нов асфалт. Во план е санација на уште неколку улици кои ќе бидат реконструирани во текот на наредните денови. Изведувач на градежните работи е градежната фирма „Лабино –Трејд“ од Гостивар.