Покана за театарска претстава „Балканот не е мртов“

Во рамките на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013 година“ во сабота во НУ Центар за култура ќе биде прикажана театарската претстава „Балканот не е мртов“ во режија на Глигор Цветковски. Претставата е со почеток во 19 часот.