Покана за театарска претстава „Печалбари“ од Антон Панов

Во рамки на манифестацијата „Крива Паланка -град на културата за 2013“ вечерва во НУ Центар за култура ќе биде прикажана претставата „Печалбари“ од Антон Панов во изведба на Здружение на пензионери од Куманово. Претставата е со почеток во 19 часот.