Меѓународен аматерски тениски турнир

Изминатиот викенд во општина Крива Паланка се одржа Меѓународен аматерски турнир во тенис со учесници од Крива Паланка, Ранковце, Кратово и од Софија и Ќустендил од соседна  Република Бугарија.