Денови на бугарскиот филм во НУ Центар за култура

Вечерва со почеток во 20 часот во рамки на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013“ започнуваат деновите на бугарскиот филм. Настанот е во организација на Општина Крива Паланка, НУ Центар за култура и Културно-информативниот центар на Р.Бугарија во Р.Македонија.