Децата од детската градинка „Детелинка“ на прием кај градоначалникот Алексовски

Вчера по повод празникот на градот, 8-ми Октомври, дечињата од детската градинка „Детелинка“ беа во посета кај градоначалникот г.Арсенчо Алексовски. Во пријатна весела атмосфера децата му поставуваа прашања на градоначалникот, а со песничката за Крива Паланка ги пренесоа своите честитките за Денот на ослободувањето на градот.emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” />

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />