Покана за театарска претстава „Ревизор“ на учениците од драмската секција на УСО „Ѓорче Петров“

Во чест на 8 Октомври, Денот на ослободувањето на Крива Паланка, вечерва со почеток во 19 часот, во НУ Центар за култура, учениците од драмската секција од УСО „Ѓорче Петров“ ќе ја изведат претставата „Ревизор“.