Честитка од претседателот на Р.Македонија д-р Ѓорге Иванов, по повод Денот на ослободувањето на Крива Паланка


По повод 8 Октомври, Денот на ослободувањето на Крива Паланка, генералниот секретар Борис Јосифовски, во име на претседателот на Република Македонија д-р Ѓорге Иванов упати честитка до Општина Крива Паланка.