Поставување на градскиот часовник на новата општинска зграда

Започна поставувањето на градскиот часовникот на новата општинска зграда во Крива Паланка. Часовникот за прв пат ќе започне да отчукува во вторник на 8- ми Октомври,  Денот на ослободувањето на Крива Паланка, во 12.00 часот.