Промовирана збирка на современа поезија

На 3 октомври (четврток) во просториите на ЛУ Градски Музеј во Крива Паланка, Божана Перо Трајкова  ја  промовираше збирката на современа поезија „Поетски чекорења“ на Друштвото на писатели „Куманово“. Настанот се одржа во рамки на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013“.