Покана за прес- конференција

Почитувани,
Со особена чест и задоволство Ве покануваме на прес-конференцијата по повод завршувањето на проектот „Културно наследство на нашите предци – Духовен столб на нашата заедничка европска иднина“ финансиран од Европската Унија преку ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Бугарија со проектен број 2007CB16IPO007-2011-2-39.  Прес-конференцијата ќе се одржи на 01.10.2013 (вторник) во 12.00 часот во конференциската (голема) сала на ЛУ „Градски Музеј“ – Крива Паланка.