Во тек е изградба на пешачки мост на Крива Река

Во тек се градежните активности за изградба на пешачки мост кој ќе ги спои пешачката патека покрај  Крива Река со спортскиот комплекс кај градскиот стадион. Општина Крива Паланка очекува пешачкиот мост да биде готов и пуштен во употреба  за неколку дена во зависност од временските прилики.