Концерт на македонски традиционални песни за флејта и класична гитара

Во рамки на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013 година“, на 25 септември  во Големата сала на Градски музеј ќе се одржи концерт на македонски традиционални песни за флејта и класична гитара. Концертот е со почеток во 19 часот.