Започна асфалтирањето на патот во с.Луке

Започна асфалтирањето и поставување на нов асфалтен слој во с.Луке како и замена на делови од оштетената коловозна конструкција на локалниот пат од Крива Паланка до с.Луке (делница Крстов Дол- до училиштето во с.Луке).Изведувач на градежните работи е фирмата „Лабино Трејд“ ДООЕЛ од Гостивар.