Претставата „Да ги смениме жените“ на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“

Претставата „Да ги смениме жените“ во изведба на Белградскиот народен театар „Славија“ вчера беше изведена во рамките на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.