Се санира оштетениот коловоз на патниот правец кон с.Луке

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />


Општина Крива Паланка започна со санирањето на оштетените коловозни површини на патниот правец „Крива Паланка-село Луке (делница Крстов Дол-училиште во село Луке)“. Се работи интензивно на градежните работи и се очекува, соглано временските услови, вградувањето на новиот асфалт да започне уште денес.


Изведувач на градежните работи е фирмата „Лабино Трејд“ ДООЕЛ од Гостивар.