Асфалтирано спортското игралиште во с.Жидилово

Во текот на изминатите денови  беше асфалтирано спортскотo игралиште во село Жидилово. Целосно беше заменет стариот дотраен и руиниран асфалт со нов каде беа вградени 570 м2 нов асфалт. Изведувач на градежните работи е фирмата „Лабино Трејд“ ДООЕЛ од Гостивар.