„Малограѓанска свадба“ вечерва на репертоарот на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“


Вечерва на репертоарот на театарскиот фестивал „Свети Јоаким Осоговски“ е претставата „Малограѓанска свадба“ во изведба на Народен театар „Стерија“ од Вршац,  Р.Србија.