Претставата „ПМС – Пост машки стрес“ на втората фестивалска вечер

Претставата „ПМС – Пост машки стрес“ во изведба на Народниот театар „Јазавац“ од Бања Лука вчера беше изведена во рамките на Меѓународниот театарски фестивал „Свети Јоаким Осоговски“.