„Песни од Коштана“ во рамки на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013“

Во сабота на градскиот плоштад кривопаланчани имаа можност да го проследат мјузиклот „Песни од Коштана“ во изведба на Силви Бенд  и актерот Илија Струмениковски. Настанот се одржа во рамки на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013“ .