Агенда на настани за одблежување на 8-ми Септември-Ден на независноста на Р.Македонија

Недела 8-ми Септември
09.00 часот – Полагање на цвеќе пред споменикот на паднатите борци, пред општинската зграда
11.00 часот –  Поставување камен темелник за изградба на регулација на Белевски Дол
12.00 часот – Свечено пуштање во употреба на Мини Парк на улица Херој Карпош, населба Бавчалк