JOY FEST 2013

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

На 23 овој месец на градскиот плоштад во Крива Паланка се одржа второто издание на рок фестивалот „Џои фест“. На овогодинешното издание на фестивалот неколку илјадната публика уживаше во изведбата на Момчило Бајагиќ- Бајага, а настапија и „Конкеринг лајон“, бендот „Ептен“, „Смоки шејкерс“, „Фулиш грин“, „Вертиго“, како и локалниот бенд „Партали“.