Писмо со благодарност до градоначалникот на Лугож г.Францис Болдеа

Делегација од Општина Крива Паланка предводена од градоначалникот Алексовски во периодот од 14 до 16 август беше во посета на збратимениот град Лугож во Романија. Во знак на благодарност за топлиот прием и вниманието градоначалникот Алексовски упати Писмо со благодарност до градоначалникот на Лугож г.Францис Болдеа.

Писмо со благодарност до градоначалникот на Лугож г. Францис Болдеа

Писмо до градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алесковски – EN

Писмо до градоначалникот на општина Крива Паланка г.Арсенчо Алесковски – МК