Промоција на книги од Тивериополската филмска алијанса

Вчера во просториите на ЛУ Градски Музеј се одржа промоција на книги од Тивериополската филмска алијанса, во рамките на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013 година“. Промотор на настанот беше Горан Тренчовски.