Покана за промоција на книги и авторска филмска вечер со Горан Тренчовски

Општина Крива Паланка Ве поканува на промоција на книги од Тивериополската филмска алијанса во среда на 21.08.2013 со почеток во 12.30 часот во ЛУ Градски Музеј како и на авторската филмска вечер со Горан Тренчовски во градскиот парк со почеток во 20.30 часот.

Настаните се во рамките на манифестацијата „Крива Паланка град на културата за 2013 година“.