Второ издание на рок фестивалот „Џои фест“

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” />

На 23 овој месец во Крива Паланка ќе се одржи второто издание на рок фестивалот „Џои фест“.  Ѕвезда на вечерта е Момчило Бајагиќ- Бајага, а ќе настапат и „Конкеринг лајон“, бендот „Ептен“, „Смоки шејкерс“, „Фулиш грин“, „Вертиго“, како и локалниот бенд „Партали“. Фестивалот ќе се одржи на градскиот плоштад со почеток во 19 часот.