Привршуваат градежните работи на повеќенаменското игралиште

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> Општина Крива Паланка заедно со изведувачот на градежните работи ПСТ „Холдинг“, ги привршуваат градежните работи околу изградбата на повеќенаменскотото игралиште. На 30.06.2013 (недела), изведувачот на градежните работи започна со асфалтирање на повеќенаменското игралиште.

 

Се очекува градежните работи да привршат во текот на месец јули согласно временските услови за работа.