Отворена изложба на слики на ученици од ликовното студио при НУ Центар за култура

Во петок во изложбениот простор на НУ Центар за култура беше отворена изложба на слики од ученици од ликовното студио при НУ Центар за култура под менторство на академскиот сликар Роберт Цветковски. Посетителите ќе имаат можност во наредните денови да уживаат во ликовниот израз на младите кривопаланечки уметници.