Покана за концерт на млади музичари од Крива Паланка

Согласно програмата на манифестацијата Крива Паланка – Град на културата за 2013 во среда (26.06.2013) ќе одржат концерт млади музичари од Крива Паланка под водство на професорката Лариса Жулина Митовски. Концертот ќе се одржи во музичкиот кабинет на ООУ Јоаким Крчовски со почеток во 18 часот.