Покана за концерт на ученици и студенти од класата на професор Зорица Каракутовска

emiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” QFormat=”true” Name=”Strong” /> Општина Крива Паланка и Здружението „Љубители на класична музика“ од Скопје Ве покануваат на концерт на ученици и студенти од класата на професор Зорица Каракутовска. Концертот ќе се одржи во ООУ Јоаким Крчовски (Партизан), во петок со почеток во 13 часот.