Детската градинка „Детелинка“ го прослави патрониот празник

Под мотото „Еко патрола за шумска контрола“ детската градинка „Детелинка“ го одбележа патрониот празник. Дечињата со својата ведра изведба ги воодушевија многубројните присутни гости.