Изложба на слики од Струмичката ликовна колонија

Општина Крива Паланка и НУ Центар за култура Ве покануваат на свеченото отварање на изложбата на слики од 49-та Меѓународна струмичка ликовна колонија. Настанот ќе се одржи на 10 мај во изложбениот простор на НУ Центар за култура во Крива Паланка со почеток во 12 и 30 часот.