Отворен саемот на книги на издавачката куќа „Матица Македонска“

Вчера во фоајето на НУ Центар за култура беше отворен саемот на книги на издавачката куќа „Матица Македонска“. Саемот беше отворен со промоција на монографиите „Македонски манастири“ и „Бисери на македонската резба“ од д-р Димитар Ќорнаков.