Покана за прес конференција

SemiHidden=”false” UnhideWhenUsed=”false” Name=”Colorful Grid” />

Огранизациониот одбор на Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение 2013“ во четврток 18 април во 11.30 часот, во ЛУ Градски музеј – мала сала ќе одржи прес конференција за медиуми по повод објавување на официјалните резултати од стручното жири за Меѓународниот конкурс за карикатура „Невестинско поклонение 2013“ на тема „Снаа- Свекрва“.

Покана за прес конференција